Scroll to top

Rådgivning, terapi og personlig udvikling

Har du brug for vejledning?

Vi står ofte med de samme udfordringer igen og igen. Prøvelserne virker som om de gentager sig, selvom vi kæmper for at ændre det. Det kan se ud som om vi altid kommer i den samme type konflikt med dem vi har nær eller at noget forhindrer os i at være de mennesker vi ønsker at være.

Ved at bevidstgøre det som ligger i det ubevidste får vi muligheden for at tillade nyt at komme ind i vores liv.

I analytisk terapi starter jeg altid med at tage udgangspunkt i hvor du er lige nu og hvor du gerne vil være i fremtiden. Du behøver ikke have et særligt kendskab til psykologi eller have været i terapi før, for at få indsigt og inspiration med dig fra første session.

Skab varig forandring

Jeg hjælper dig til at skabe klarhed og forandre gamle ubevidste mønstre, så du får nye muligheder i livet.

Ofte skal der ikke mere end nogle få sessioner til før livet begynder at forandre sig positivt og der vokser en ny bevidsthed frem i dig.

Et kontinuerligt analytisk terapiforløb skaber virkningsfulde indre skift der varer ved og skaber positive ringe i vandet for dig og dine omgivelser.

“Hej, jeg er Louise Leth, terapeut med en passion for at skabe forandringer. Med over ti års erfaring kombinerer jeg C.G. Jungs teorier og psykodynamisk terapi for at støtte dig i at udforske og realisere dine mål og drømme. I vores trygge og fortrolige rum vil du få redskaber og støtte til at skabe meningsfulde forandringer i dit liv.

Jeg stræber efter at skabe mærkbare resultater for dig ved hvert af vores møder, hvilket er grunden til, at mine sessioner varer i 75 minutter.

Lær mere om Louise,  læs om klienters oplevelser og se omtaler i pressen.

Hvilket udbytte kan du få ud af individuel terapi?

Er du klar til at tage det næste skridt mod personlig udvikling? Velkommen til vores personlige og fortrolige sessioner, hvor du får mulighed for at dykke ned i essentielle områder af dit liv og opnå en dybere forståelse for dine skjulte mønstre og ubevidste adfærd.

Undervejs vil du modtage værdifulde redskaber til at forandre disse mønstre og skabe positive forandringer. Mit fokus er at hjælpe dig med at opnå et mærkbart udbytte.

Eksempler på dit personlige udbytte efter et individuelt forløb:
 • Opnå forståelse for dine skjulte mønstre og ubevidste adfærd og få redskaberne til at forandre dem
 • Afklaring af dine tilknytningsmønstre og forbedring af dine relationer
 • Identificering af dine egne behov, ønsker og grænser
 • Tilegnelse af effektive værktøjer til konflikthåndtering
 • Styrkelse af dit selvværd og selvtillid
 • Bedre håndtering af følelsesmæssige udfordringer
 • Øget mod til at tage nye og forandrende tiltag i livet
 • Reduktion af dagligdagens stress
 • Udvikling af et sundere tankemønster
 • Opnåelse af større indre ro, balance og tilfredshed i dit daglige liv
 • Støtte til at udforske og realisere dit fulde potentiale og leve et mere autentisk liv
 • Få analyseret dine drømme og opnå indblik i de symbolske budskaber, der liger gemt bag dem. Få derved en dybere forståelse af din underbevisthed og derved få åbnet døren til nye perspektiver og muligheder i dit liv.

Presseomtale & diverse PODCASTS

Lad os mødes til en intro samtale

Jeg ser frem til at møde dig til en introduktionssamtale, hvor vi sammen kan afdække, om vi er det rette match til din personlige udviklingsrejse.

En intro session varer 75 minutter og koster 1.735,- kr. Hvis du ønsker, kan samtalen godt gennemføres online.

Udvikling kræver tid, engagement og støtte

For at opnå maksimalt udbytte af din terapi er det afgørende at du engagerer dig til 10 sessioner hvilket også er en forudsætning for at gå i et personlig udviklingsforløb hos mig. På den måde har vi rammerne til at skabe varige og meningsfulde forandringer i dit liv, der kan føre til en dybere forståelse af dig selv og dine mål.

Et forløb koster for 10 x sessioner a 75 minutter i alt 15.750 kr. (inkl. 10 % rabat) og kan købes her. Det svare til kr. 1.260,- kr. i timen.

Om det at gå i terapi

Kom indenfor i Grønnegade og få en kort introduktion om individuel terapi af Louise. Mere info om Louise.

Det siger

Mine klienter

”Du er så stjerne dygtig Louise! Klog. Vis. Kærlig. Krystalklar. Så tydeligt anvisende. Føler mig så heldig over at få lov til at være i terapi hos dig. Tak”.

— Emilia van Hauen

Sociolog & selvstændig erhvervsdrivende

“Kan ikke takke dig nok for den frie oplevelse, jeg havde hos dig. Du var med til at finde mit smil og troen på mig selv tilbage. Jeg kunne flyve hjem, ville ønske hele verden havde mulighed for at lære sådan en fantastisk og nærværende person som dig at kende. Kan næsten ikke vente med at mødes igen.”

— Vera

Selvstændig erhvervsdrivende

“Jeg skriver blot for at sige tak fra mit hjerte. Jeg kan stadig ikke sætte ord på hvor stor en gave, det har været i mit liv at blive guidet af dig. Forleden fandt jeg den seddel med ønsker, jeg skrev, da jeg var hos dig og i dag er de alle opfyldt!”

— Pia

Coach & Mentor

“Det forløb, jeg har været igennem hos dig, har været det vildeste, jeg nogensinde har oplevet. Hvis jeg skal være helt ærlig, havde jeg ikke troet, at du kunne gøre noget, der kunne ændre mit liv nævneværdigt, men det gjorde du.”

— Kit

Sagsbehandler Frederiksberg Kommune

“Jeg var hos dig for snart et år siden. I dag sidder jeg og lytter til vores session med tårer i øjnene. Nej, vent. Jeg tuder! Jeg har lyttet til det mange gange, men i dag kommer det ind på en helt ny måde. Du er f***ing fantastisk (pardon my french). Du er så spot on på ALT”

— Josephine

Kunstner

“Jeg har været ved mange mentorer og haft både gode og dårlige oplevelser, men jeg har ikke før været hos en, der gav mig så meget brugbart som Louise. At få en session, der er så indsigtsfuld, konkret og anvendelig og som hjælper en med at tage fat om det, som livet handler om her og nu, og det som man selv kan få til at rykke, det var virkelig fedt. Jeg kommer helt sikkert igen.”

— Mette

Kropsterapeut

“Har snart gået hos dig i 2 år, så det er jo ret vildt, hvad du har hjulpet mig med at opnå. Jeg er blevet grundlæggende glad og kan mærke oprigtig kærlighed til mig selv. Jeg har set en masse smerte i øjnene, som mirakuløst er blevet til styrker. Og jeg er blevet voksen og kvinde. Hele mit livssyn er ændret. ALT det har du guidet mig i. Det er meget stort.”

— Lea

Børne psykolog

``Første session var en stor øjenåbner. Louises forklaring af mig som person og hvordan tingene hang sammen for mig var mind blowing. Den dag vil jeg aldrig glemme og har været en stor hjælp og accept af hvem jeg er. De efterfølgende gange udviklede jeg mig som person. Efter endt forløb viste jeg hvad jeg skulle og ikke skulle længere. Mit liv har taget en ny drejning. En masse gamle døre var blevet lukket og en ny kurs lagt. Louise har hjulpet mig videre i livet. Jeg kan kun anbefale Louise``.

— Martin

Medstifter af Trendsales.dk - i dag Body SDS kropsterapeut.

” Vil lige sige tusind tak for dig og din hjælp. Jeg kommer hjem med fornyet mod og energi når jeg har været hos dig og det giver så meget godt på hjemmefronten”.

— Mai-Britt

Bygge entreprenør

Klinikken ligger i Grønnegade 18, København K