Scroll to top

Louise Leth


ANALYTISK TERAPEUT, PAR TERAPEUT, FORFATTER

01.

Skjulte mønstre

I analytisk terapi belyser jeg de skjulte mønstre og adfærd der holder dig fra at leve det liv du ønsker at leve.

02.

Drømmeanalyse

Jeg fortolker symbolerne i dine drømme der kan inspirere dig til at se din livssituation fra nye vinkler.

03.

Relations terapi

Jeg kortlægger tidligt tillært adfærd og benytter skyggeteori til at løsne op for relations problematikker.

04.

Dramaets psykologi

Jeg udbreder kendskabet til dramaets psykologi, så du kan lære at forstå hvilke psykologiske mekanismer der ligger til grund for at vi flipper ud eller overtænker.

Services

Analytisk terapeut

Jeg er uddannet par- og psykoterapeut og er senior kandidat på C.G. Jung Instituttet

1:1 sessions med personlig terapi

Jeg har arbejdet med personlige klienter i psykoterapi siden 2013 og haft mere end tusind 1:1 sessioner.

Tidligere uddannelses- og erhvervserfaring

Jeg har en bachelor i scenografi og har tidligere arbejdet i tv – og magasin branchen med æstetikkens psykologi. Jeg har været tv vært på livsstils programmer på DR og TV2 og været skrivende journalist på internationale magasiner der beskæftiger sig med æstetik og har været med til at udgive flere bøger om emnet.

I min forskning omkring altre og symboler kobler jeg mine videns felter om æstetik, psykologi, kreativitet og spiritualitet sammen.

DU ER ALTID VELKOMMEN

Har du brug for vejledning?

Læs mere om hvilket terapeutisk forløb der passer til dig.

Det siger

Mine klienter

“Hos Louise fandt jeg helt ind til kernen af mig selv – og lærte at være med og rumme mig selv, uanset hvordan jeg har har det. Louise kan noget helt særligt i mine øjne. Hun arbejder både mentalt, følelsesmæssigt, spirituelt og med den fysiske krop hvilket gør, at erkendelser og forandringer forankres dybt.”

— Anja

Jordemoder

“Kan ikke takke dig nok for den frie oplevelse, jeg havde hos dig. Du var med til at finde mit smil og troen på mig selv tilbage. Jeg kunne flyve hjem, ville ønske hele verden havde mulighed for at lære sådan en fantastisk og nærværende person som dig at kende. Kan næsten ikke vente med at mødes igen.”

— Vera

Selvstændig erhvervsdrivende

“Jeg skriver blot for at sige tak fra mit hjerte. Jeg kan stadig ikke sætte ord på hvor stor en gave, det har været i mit liv at blive guidet af dig. Forleden fandt jeg den seddel med ønsker, jeg skrev, da jeg var hos dig og i dag er de alle opfyldt!”

— Pia

Coach & Mentor

“Det forløb, jeg har været igennem hos dig, har været det vildeste, jeg nogensinde har oplevet. Hvis jeg skal være helt ærlig, havde jeg ikke troet, at du kunne gøre noget, der kunne ændre mit liv nævneværdigt, men det gjorde du.”

— Kit

Sagsbehandler Frederiksberg Kommune

“Jeg var hos dig for snart et år siden. I dag sidder jeg og lytter til vores session med tårer i øjnene. Nej, vent. Jeg tuder! Jeg har lyttet til det mange gange, men i dag kommer det ind på en helt ny måde. Du er f***ing fantastisk (pardon my french). Du er så spot on på ALT”

— Josephine

Kunstner

“Jeg har været ved mange mentorer og haft både gode og dårlige oplevelser, men jeg har ikke før været hos en, der gav mig så meget brugbart som Louise. At få en session, der er så indsigtsfuld, konkret og anvendelig og som hjælper en med at tage fat om det, som livet handler om her og nu, og det som man selv kan få til at rykke, det var virkelig fedt. Jeg kommer helt sikkert igen.”

— Mette

Kropsterapeut

“Har snart gået hos dig i 2 år, så det er jo ret vildt, hvad du har hjulpet mig med at opnå. Jeg er blevet grundlæggende glad og kan mærke oprigtig kærlighed til mig selv. Jeg har set en masse smerte i øjnene, som mirakuløst er blevet til styrker. Og jeg er blevet voksen og kvinde. Hele mit livssyn er ændret. ALT det har du guidet mig i. Det er meget stort.”

— Lea

Børne psykolog

``Første session var en stor øjenåbner. Louises forklaring af mig som person og hvordan tingene hang sammen for mig var mind blowing. Den dag vil jeg aldrig glemme og har været en stor hjælp og accept af hvem jeg er. De efterfølgende gange udviklede jeg mig som person. Efter endt forløb viste jeg hvad jeg skulle og ikke skulle længere. Mit liv har taget en ny drejning. En masse gamle døre var blevet lukket og en ny kurs lagt. Louise har hjulpet mig videre i livet. Jeg kan kun anbefale Louise``.

— Martin

Medstifter af Trendsales.dk - i dag Body SDS kropsterapeut.