Scroll to top

Rådgivning, terapi og personlig udvikling

Har du brug for vejledning?

Vi står ofte med de samme udfordringer igen og igen. Prøvelserne virker som om de gentager sig, selvom vi kæmper for at ændre det. Det kan se ud som om vi altid kommer i den samme type konflikt med dem vi har nær eller at noget forhindrer os i at være de mennesker vi ønsker at være.

Ved at bevidstgøre det som ligger i det ubevidste får vi muligheden for at tillade nyt at komme ind i vores liv.

I analytisk terapi starter jeg altid med at tage udgangspunkt i hvor du er lige nu og hvor du gerne vil være i fremtiden. Du behøver ikke have et særligt kendskab til psykologi eller have været i terapi før, for at få indsigt og inspiration med dig fra første session.

Skab varig forandring

Jeg hjælper dig til at skabe klarhed og forandre gamle ubevidste mønstre, så du får nye muligheder i livet.

Ofte skal der ikke mere end nogle få sessioner til før livet begynder at forandre sig positivt og der vokser en ny bevidsthed frem i dig.

Et kontinuerligt analytisk terapiforløb skaber virkningsfulde indre skift der varer ved og skaber ringe i vandet for dig og dine omgivelser.

”Et forløb hos dig er som en ny start. En genfødsel fra det smukkeste, stærkeste og mest ærlige sted i mig.”

— Mette Vega

Kropsterapeut

”Du ser mig, du lytter til mig og du leder mig til det som er mest essentielt for mig lige den dag. Du holder mig fast på mit løfte til mig selv og det er effektivt og nænsomt når du gør det.”

— Maria H

Afbudspolitik: Afbud skal ske senest 48 timer (i hverdage) før aftalt session ellers betaler du fuld pris. Betaling sker altid ved bestilling. Ved køb af klippekort er dette personligt og kan ikke deles med andre. Det er kundens eget ansvar at få brugt sine klip inden udløbsdato som er 12 måneder fra udstedelse/faktura dato. Ubrugte klip kan ikke refunderes.