Scroll to top

Parterapi, rådgivning og personlig udvikling

Parterapeut og familieterapeut Louise Leth. Individuel og personlig terapi i København K

“Mit navn er Louise Leth, og jeg  er parterapeut med en passion for at skabe forandringer. Med over ti års erfaring kombinerer jeg C.G. Jungs teorier, imago metoden og psykodynamisk terapi for at støtte jer i at realisere potentialet i jeres relation. I vores trygge og fortrolige rum vil I få redskaber og støtte til at skabe positive forandringer.
Jeg stræber efter at skabe mærkbare resultater for jer ved hvert af vores møder, hvilket er grunden til, at mine sessioner varer i 90 minutter”.
Lær mere om Louise, læs om klienters  oplevelser og se omtaler i pressen.

Lad os mødes til en intro samtale

Jeg ser frem til at møde jer til en introduktionssamtale, hvor vi sammen kan afdække, om vi er det rette match til jeres fælles udviklingsrejse.

En intro session varer 90 minutter og koster 2.350,- kr.

Forventninger og ubevidste længsler

Parforholdet starter typisk med en forelskelse og følelsen af forløsning igennem mødet med den anden. Vores forventninger til relationen og vores udkårne er præget af ubevidste længsler, som vi projicerer på den anden. De ubevidste længsler stammer typisk fra vores relation til vores forældre, og hvad end vi er bevidste om det eller ej, så håber og tror vi, at vores partner vil møde os på en særlig måde der enten reparerer de negative oplevelser eller bekræfter de positive oplevelser vi har med os fra barndommen.

Konflikter og forsvarsmekanismer

I den proces glemmer vi ofte, at vores partner ikke er klar over, at de er blevet tildelt den rolle at skulle levere noget specifikt til os. Vi mærker, at vores partner reagerer ved at forsvare sig, enten ved at trække sig, please os eller lave oprør. Modsat reagerer vi også selv på dette ved at forsvare os, og grundlaget for en sårende magtkamp og efterfølgende afstand er lagt i os som par.

Forståelse og løsning af fælles konflikter

I parterapi arbejder jeg ud fra at forstå, hvad det er for ubevidste forventninger I har til hinanden, og hvordan I forsvarer jer mod hinanden på en uhensigtsmæssig måde. Jeg søger at finde ind til kernen af jeres fælles konflikter, da kun ved at forstå rødderne til problemet kan vi skabe noget nyt og få selv de mest fastgroede relationer til at blomstre igen.

Ligeværdigt ansvar og kommunikationsredskaber

Som parterapeut lægger jeg vægt på, at begge har et ligeværdigt ønske om kærlighed og nærhed. Derfor har begge parter også et ansvar for at relationen udvikler sig. I parterapien vil I få kommunikationsredskaber, der hjælper og støtter jer i hverdagen, til at opnå mere kærligt nærvær. I vil til parterapi hver gang opnå dybere indsigt i jer selv og til hinanden.

Udvikling af styrker og forløsning af potentiale

I vil lære hvordan jeres forskelligheder kan blive til jeres styrke som par, og I vil blive eksperter i at reparere relationen, når I har haft en konflikt. Alle par har noget særligt de skal lære af hinanden, og ved at finde ind til hvad dette særlige er I skal lære, forløser I relationen så den kan vokse og udvide sig i kærlighed.

Hvilket udbytte kan vi opnå ved at gå i parterapi?

 • Opnåelse af dybere forståelse for hinanden og jeres dynamik som par
 • Identifikation og forståelse af jeres individuelle og fælles mønstre i forholdet
 • Udvikling af effektive kommunikationsredskaber til bedre at udtrykke jer og lytte til hinanden
 • Styrkelse af tillid og intimitet i forholdet
 • Læring af konkrete værktøjer til konflikthåndtering og problemløsning
 • Skabelse af fælles mål og visioner for jeres fremtid sammen
 • Reduktion af spændinger og stress i forholdet
 • Forbedring af jeres evne til at håndtere livets udfordringer sammen
 • Støtte til at genoprette og genopbygge forholdet efter tillidsbrud eller svære perioder
 • Opnåelse af større tilfredshed, glæde og harmoni i jeres parforhold
 • Finde ud af hvad det særlige er I skal lære af hinanden så jeres relation kan vokse og udvide sig i kærlighed

Udvikling kræver tid, engagement og støtte

For at opnå maksimalt udbytte af jeres parterapi er det afgørende at I engagerer jer til et forløb på 8 sessioner hvilket også er en forudsætning for at gå i et udviklingsforløb hos mig. På den måde har vi rammerne til at skabe varige og meningsfulde forandringer i jeres relation, der kan føre til en dybere forståelse af dig selv og din partner.

Et forløb koster for 8 x sessioner a 90 minutter i alt 16.920 kr. (inkl. 10 % rabat). Det svare til kr. 1.410,- kr. i timen.

Presseomtale & diverse PODCAST

Velkommen i Grønnegade

Klinikken er beliggende på Grønnegade 18 i hjertet af København K. Jeg driver Psykologisk Institut, der bl.a. rummer et fællesskab af dygtige behandlere specialiseret i personlig udvikling, herunder terapeuter, psykologer, og kropsterapeuter med mere.

Om det at gå i terapi

Kom indenfor i Grønnegade og få en kort introduktion om terapi af Louise. Mere info om Louise.

Det siger

Mine klienter

”At gå i parterapi hos dig er så givende! Der er allerede opstået en større blidhed og meget mere ro imellem os, allerede nu efter 3 session. Jeg glæder mig til at fortsætte vores gode samtaler og til at lave de øvelser du har givet os til næste gang. Tusind tak, Louise”

— Malene & Bjørn

”Tak Louise, er så glad for at vi valgte at starte hos dig. Vi har forsøgt os med øvelserne og det var så vigtigt og rigtigt. Er dig evigt taknemmelig for alt det arbejde du gør for os”.

— Anne & Kristian

”Tak for sidst, ved ikke hvor vi havde været i dag uden den terapi, ærligt talt. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet”.

— Mette & Flemming

”Det er helt vildt, hvad vi har været igennem hos dig det sidste år Louise. De indsigter du har givet os i relationen og den forståelse vi har opnået sammen, er uundværlig for os. Det er guld! Tak for alle de kærlige og nogle gange svære samtaler. Du har gjort det trygt for os at arbejde med os selv og jeg føler vi er klar nu til næste kapitel i vores forhold. Tak for dig”.

— Ophelia & William

”Tak for i dag, du har sagt nogle virkelig vigtige ting som jeg har taget til mig, og vil arbejde videre med. Er så glad for at gå hos dig, vi har meget mere vi skal lære af dig, men jeg kan mærke at det allerede er begyndt at virke imellem os”.

— Jenni og Erich

Telefon 70 60 88 00

Åbningstider:

Mandag til torsdag fra kl. 10.00 – 18.00
Fredag fra kl. 10.00 – 15.00.
Weekender og helligdage lukket.

Du er hjertelig velkommen til at skrive til Louise på hello@louiseleth.dk