Scroll to top

Årsforløb for kvinder

"Bryd mønsteret. Stå kærligt og stærkt i dig selv"

I August 2024 begynder selvudviklingsforløb for en eksklusiv cirkel af kvinder der ønsker at skabe en dyb forbindelse til sig selv. Det foregår på torsdage fra klokken 17.00 til 20.00 første gang den 29. august 2024 til 28. august 2025.

Forløbet er for dig som er træt af, at:

– give og give uden at få noget igen

– være splittet mellem dine og andres behov

– tage ansvaret for den gode stemning

– have tankemylder og bekymre sig

– sidde fast i dårlige mønstre i dine relationer

– at gøre dig umage i livet, men uden at få det liv du ønsker dig

– ikke føle sig tilstrækkelig, lige meget hvor meget du giver

– være kritisk overfor dig selv

Læs om programmet nedenfor eller på dette link. Du kan tilmelde dig her.

Presseomtale & diverse PODCAST

Årsforløb for kvinder Grønnegade 3. sal

Årsforløbet for kvinder koster kun kr. 6.700,-

Du kan vælge at betale beløbet på een gang eller over to betalinger. Første betaling på 50 % ved tilmelding og anden betaling 30 dage derefter og inden opstart den 29. august 2024.

Om det at gå i terapi

Louise Leth er terapeut og leder årsforløbet for kvinder. Mere om Louise.

Det siger

Mine klienter

”Du er så stjerne dygtig Louise! Klog. Vis. Kærlig. Krystalklar. Så tydeligt anvisende. Føler mig så heldig over at få lov til at være i terapi hos dig. Tak”.

— Emilia

Sociolog & selvstændig erhvervsdrivende

``Jeg skriver til dig med stor glæde og beundring og fik brug for at sende dig en tak pr. email. I starten frygtede jeg at gå i gruppeterapi og var i tvivl om jeg selv ville få nok ud af det. Men det at få gruppedynamikken til at bearbejde emner, øvelser og hjælpe hinanden har været overraskende positivt. Tusind tak for din fine og trygge måde at undervise og støtte mig på. Jeg ser frem til at begynde i individuel terapi hos dig.

— Martin

Økonomichef

“Kan ikke takke dig nok for den frie oplevelse, jeg havde hos dig. Du var med til at finde mit smil og troen på mig selv tilbage. Jeg kunne flyve hjem, ville ønske hele verden havde mulighed for at lære sådan en fantastisk og nærværende person som dig at kende. Kan næsten ikke vente med at mødes igen.”

— Vera

Selvstændig erhvervsdrivende

“Jeg skriver blot for at sige tak fra mit hjerte. Jeg kan stadig ikke sætte ord på hvor stor en gave, det har været i mit liv at blive guidet af dig. Forleden fandt jeg den seddel med ønsker, jeg skrev, da jeg var hos dig og i dag er de alle opfyldt!”

— Pia

Coach & Mentor

“Det forløb, jeg har været igennem hos dig, har været det vildeste, jeg nogensinde har oplevet. Hvis jeg skal være helt ærlig, havde jeg ikke troet, at du kunne gøre noget, der kunne ændre mit liv nævneværdigt, men det gjorde du.”

— Kit

Sagsbehandler Frederiksberg Kommune

“Jeg var hos dig for snart et år siden. I dag sidder jeg og lytter til vores session med tårer i øjnene. Nej, vent. Jeg tuder! Jeg har lyttet til det mange gange, men i dag kommer det ind på en helt ny måde. Du er f***ing fantastisk (pardon my french). Du er så spot on på ALT”

— Josephine

Kunstner

“Jeg har været ved mange mentorer og haft både gode og dårlige oplevelser, men jeg har ikke før været hos en, der gav mig så meget brugbart som Louise. At få en session, der er så indsigtsfuld, konkret og anvendelig og som hjælper en med at tage fat om det, som livet handler om her og nu, og det som man selv kan få til at rykke, det var virkelig fedt. Jeg kommer helt sikkert igen.”

— Mette

Kropsterapeut

“Har snart gået hos dig i 2 år, så det er jo ret vildt, hvad du har hjulpet mig med at opnå. Jeg er blevet grundlæggende glad og kan mærke oprigtig kærlighed til mig selv. Jeg har set en masse smerte i øjnene, som mirakuløst er blevet til styrker. Og jeg er blevet voksen og kvinde. Hele mit livssyn er ændret. ALT det har du guidet mig i. Det er meget stort.”

— Lea

Børne psykolog

``Første session var en stor øjenåbner. Louises forklaring af mig som person og hvordan tingene hang sammen for mig var mind blowing. Den dag vil jeg aldrig glemme og har været en stor hjælp og accept af hvem jeg er. De efterfølgende gange udviklede jeg mig som person. Efter endt forløb viste jeg hvad jeg skulle og ikke skulle længere. Mit liv har taget en ny drejning. En masse gamle døre var blevet lukket og en ny kurs lagt. Louise har hjulpet mig videre i livet. Jeg kan kun anbefale Louise``.

— Martin

Medstifter af Trendsales.dk - i dag Body SDS kropsterapeut.

” Vil lige sige tusind tak for dig og din hjælp. Jeg kommer hjem med fornyet mod og energi når jeg har været hos dig og det giver så meget godt på hjemmefronten”.

— Mai-Britt

Bygge entreprenør