Scroll to top

Har du læst min nye bog?
Derfor flipper du ud
-Og derfor skal du ikke skamme dig.

af Louise Leth

eller

Bogen er omtalt i følgende medier:

Medier der har omtalt psykoterapeut Louise Leth´s bog Derfor flipper du ud.

Derfor flipper du ud

Og derfor skal du ikke skamme dig

Jeg har skrevet en bog der dykker ned i kvinders psykologi og undersøger hvorfor vi igen og igen mister besindelsen, får tankespind og udspiller store konflikter med andre mennesker. 

Bogen tager udgangspunkt i alle de ydre og indre dramaer der livet igennem dræner os for energi, tapper os for livsglæde og gør at vi har svært ved at finde psykisk balance.

Hvis du er træt af at stå i de samme udmattende dramaer igen og igen, så er bogen her et godt udgangspunkt for at komme til bunds i de dybereliggende årsager og hvordan du kan vokse dig ud af dramaets greb.

Min bog tager udgangspunkt i tre typiske reaktionsmønstre og deres forvandling:

Det uhensigtsmæssige og ødelæggende drama i vores liv er skabt af nogle helt specifikke ubalancer i vores psyke, som vi kan rette op på ved at blive bekendt med, hvor de stammer fra og derfra arbejde med at forvandle ubalancerne stille og roligt. Det er muligt at leve uden de store udsving, der gør dig ulykkelig, ødelægger din selvfølelse og skaber afstand i dine relationer. Også selvom du måske lige nu føler, at dine dramaer er berettigede og at du ikke ved, hvordan du nogensinde skal ændre dine reaktioner. Når vi begynder at forstå, at drama faktisk er en ledetråd, vi kan følge til at forstå os selv bedre, i stedet for kun at udleve dramaet, så sker der en magisk forvandling i os.

I bogen lærer du:

Du får også: