Scroll to top

Nu udkommer min bog snart
”DERFOR FLIPPER KVINDER UD"
en psykologisk håndbog til dramaqueens og overtænkere

af Louise Leth

eller

Nævnt i

Derfor flipper kvinder ud

En psykologisk håndbog til dramaqueens og overtænkere

Jeg har skrevet en bog der dykker ned i kvinders psykologi og undersøger hvorfor vi igen og igen mister besindelsen, får tankespind og udspiller store konflikter med andre mennesker. 

Bogen tager udgangspunkt i alle de ydre og indre dramaer der livet igennem dræner os for energi, tapper os for livsglæde og gør at vi har svært ved at finde psykisk balance.

Hvis du er træt af at stå i de samme udmattende dramaer igen og igen, så er bogen her et godt udgangspunkt for at komme til bunds i de dybereliggende årsager og hvordan du kan vokse dig ud af dramaets greb.

Min bog tager udgangspunkt i de tre drama typer og deres forvandling:

Det uhensigtsmæssige og ødelæggende drama i vores liv er skabt af nogle helt specifikke ubalancer i vores psyke, som vi kan rette op på ved at blive bekendt med, hvor de stammer fra og derfra arbejde med at forvandle ubalancerne stille og roligt. Det er muligt at leve uden de store udsving, der gør dig ulykkelig, ødelægger din selvfølelse og skaber afstand i dine relationer. Også selvom du måske lige nu føler, at dine dramaer er berettigede og at du ikke ved, hvordan du nogensinde skal ændre dine reaktioner. Når vi begynder at forstå, at drama faktisk er en ledetråd, vi kan følge til at forstå os selv bedre, i stedet for kun at udleve dramaet, så sker der en magisk forvandling i os.

I bogen lærer du:

Du får også:

Bogen udkommer i løbet af 2021 og hvis du vil være en af de første der får muligheden for at læse den så sign-up på formularen nerderst på siden. Så giver jeg dig besked når den er udkommet.

Læs artikel i Psykologi om bogen.

Få besked når du kan købe bogen

Om Louise

Louise er uddannet analytisk terapeut, intuitiv mentor og er i gang med et seksårigt studie som Jungiansk psykoanalytiker.

Igennem det sidste årti har Louise i samråd med udvalgte partnere udviklet og afholdt kurser samt uddannelser indenfor et hav af forskellige personligheds udviklings områder.

Louise har en bachelor i scenografi og har tidligere arbejdet i tv – og magasin branchen med æstetikkens psykologi. Endvidere har Louise   været tv vært på livsstils programmer på DR og TV2 og været skrivende journalist på internationale magasiner der beskæftiger sig med æstetik og har været med til at udgive flere bøger om emnet.

I sin forskning omkring altre og symboler har Louise koblet sine vidensfelter om æstetik, psykologi, kreativitet og spiritualitet sammen.

Læs om Louise her