Scroll to top

Om Louise


ANALYTISK TERAPEUT, PAR TERAPEUT, FORFATTER

01.

Individuel terapi

Opnå forståelse for dine skjulte mønstre og ubevidste adfærd og få redskaberne til at forandre dem i et personligt og trygt rum.

02.

Parterapi

Få kortlagt relationen dynamikker og adfærd. Opnå redskaber til bedre kommunikation og løsninger på problematikker i jeres parforhold.

03.

Familieterapi

Få hjælp til at forbedre kommunikationen mellem familiemedlemmer og få redskaber til at forbedre dynamikken og løse udfordringer i din familie.

04.

Gruppe terapi

Få adgang til gruppeterapi og få redskaber og støtte til at bryde med ubevidste adfærdsmønstre i et personligt og trygt rum.

Services

Analytisk terapeut

Jeg er uddannet par-, familie- og psykoterapeut og er senior kandidat fra C.G. Jung Instituttet

1:1 sessioner med personlig terapi

Med over ti års erfaring inden for psykoterapi brænder jeg fortsat for mit arbejde. Min dybe interesse for menneskets psyke og sammensætning engagerer og motiverer mig til at kortlægge dine udfordringer, skjulte mønstre og ubevidste adfærd.

Jeg er dedikeret til at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor du kan udforske og skabe rammerne til din personlige udvikling. Under vores sessioner lægger jeg vægt på at give dig konkrete redskaber og støtte til at opnå dine behov og drømme. Jeg stræber efter at skabe mærkbare resultater for dig ved hver session, hvilket er grunden til, at mine sessioner varer i 75 minutter.

Jeg ser frem til at møde dig til en introduktionssession, hvor vi sammen kan afdække, om vi er det rette match til din personlige udviklingsrejse. Læs mere om individuel terapi.

1:1 sessioner med parterapi

Når udfordringerne i en kærlighedsrelation opstår, kan parterapi være nøglen til at genoprette harmonien. I vores sessioner kortlægger vi jeres dynamikker, adfærd og mønstre for at skabe et dybere forståelsesgrundlag. Samtidig introducerer jeg jer til en særlig kommunikationsform, der fremmer gensidig forståelse. Mine klienter i parterapi oplever ofte en genopdagelse og dybere forståelse for deres partner. Gennem redskaber og øvelser hjælper jeg jer med at omdanne negative mønstre til den positive relation, I begge stræber efter at opnå. Læs mere om parterapi.

1:1 sessioner med familieterapi

Familien er hjertet i vores liv, men sommetider kan kommunikationen mellem familiemedlemmer blive udfordret, og dynamikken kan blive anstrengt. Heldigvis er der hjælp at få. Gennem individuelle familieterapi sessioner kan vi arbejde sammen om at genoprette harmonien og styrke båndene mellem jer.I disse sessioner vil vi dykke ned i de dybere lag af jeres familiedynamik og kortlægge udfordringerne, som I står overfor. Jeg vil give jer redskaber og teknikker, der er skræddersyet til netop jeres situation, så I kan forbedre kommunikationen og løse udfordringerne i jeres familie. Sammen vil vi udforske forskellige aspekter af jeres familierelationer, herunder kommunikationsmønstre, konflikthåndtering og måder at støtte hinanden på. Min tilgang er baseret på respekt, forståelse og støtte, og jeg skaber et trygt og støttende rum, hvor I kan åbne op og arbejde med jeres udfordringer.

Uanset om I kæmper med konflikter, mangel på forståelse eller andre udfordringer, er familieterapi en mulighed for at skabe positive forandringer og forbedre livskvaliteten for hele familien. Læs mere  om familie terapi.

Drømmeanalyse i personlig terapi

Drømme er adgangen til vores underbevidsthed, fyldt med symbolske budskaber og skjulte betydninger, der kan give os indsigt og inspiration til vores liv. I drømmeanalyse, får du mulighed for at udforske og forstå symbolerne i dine drømme på en meningsfuld måde og det foregår som en del af din 1:1 personlige terapi.

Under min vejledning vil vi sammen dykke ned i de skjulte lag af dine drømme og udforske de symbolske budskaber, der ligger gemt bag dem. Ved at tolke disse symboler vil du opnå en dybere forståelse af din underbevidsthed og din aktuelle livssituation.

Drømmeanalysen vil ikke blot give dig en forståelse af dine drømme, men også åbne døren til nye perspektiver og muligheder i dit liv. Du vil blive inspireret til at se din livssituation fra nye vinkler og få værdifulde indsigter, der kan hjælpe dig på din personlige udviklingsrejse. Læs mere  om individuel terapi.

Årsforløb for kvinder

I August 2024 begynder det terapeutiske selvudviklingsforløb for en eksklusiv cirkel af kvinder der ønsker at skabe en dyb forbindelse til sig selv. Se separat program med beskrivelse af forløbet på dette link.

DU ER ALTID VELKOMMEN

Har du brug for vejledning?

Læs mere om hvilket terapeutisk forløb der passer til dig.

Terapeut Louise Leth København K

Det siger

Mine klienter

“Hos Louise fandt jeg helt ind til kernen af mig selv – og lærte at være med og rumme mig selv, uanset hvordan jeg har har det. Louise kan noget helt særligt i mine øjne. Hun arbejder både mentalt, følelsesmæssigt, spirituelt og med den fysiske krop hvilket gør, at erkendelser og forandringer forankres dybt.”

— Anja

Jordemoder

“Kan ikke takke dig nok for den frie oplevelse, jeg havde hos dig. Du var med til at finde mit smil og troen på mig selv tilbage. Jeg kunne flyve hjem, ville ønske hele verden havde mulighed for at lære sådan en fantastisk og nærværende person som dig at kende. Kan næsten ikke vente med at mødes igen.”

— Vera

Selvstændig erhvervsdrivende

“Jeg skriver blot for at sige tak fra mit hjerte. Jeg kan stadig ikke sætte ord på hvor stor en gave, det har været i mit liv at blive guidet af dig. Forleden fandt jeg den seddel med ønsker, jeg skrev, da jeg var hos dig og i dag er de alle opfyldt!”

— Pia

Coach & Mentor

“Det forløb, jeg har været igennem hos dig, har været det vildeste, jeg nogensinde har oplevet. Hvis jeg skal være helt ærlig, havde jeg ikke troet, at du kunne gøre noget, der kunne ændre mit liv nævneværdigt, men det gjorde du.”

— Kit

Sagsbehandler Frederiksberg Kommune

“Jeg var hos dig for snart et år siden. I dag sidder jeg og lytter til vores session med tårer i øjnene. Nej, vent. Jeg tuder! Jeg har lyttet til det mange gange, men i dag kommer det ind på en helt ny måde. Du er f***ing fantastisk (pardon my french). Du er så spot on på ALT”

— Josephine

Kunstner

“Jeg har været ved mange mentorer og haft både gode og dårlige oplevelser, men jeg har ikke før været hos en, der gav mig så meget brugbart som Louise. At få en session, der er så indsigtsfuld, konkret og anvendelig og som hjælper en med at tage fat om det, som livet handler om her og nu, og det som man selv kan få til at rykke, det var virkelig fedt. Jeg kommer helt sikkert igen.”

— Mette

Kropsterapeut

“Har snart gået hos dig i 2 år, så det er jo ret vildt, hvad du har hjulpet mig med at opnå. Jeg er blevet grundlæggende glad og kan mærke oprigtig kærlighed til mig selv. Jeg har set en masse smerte i øjnene, som mirakuløst er blevet til styrker. Og jeg er blevet voksen og kvinde. Hele mit livssyn er ændret. ALT det har du guidet mig i. Det er meget stort.”

— Lea

Børne psykolog

``Første session var en stor øjenåbner. Louises forklaring af mig som person og hvordan tingene hang sammen for mig var mind blowing. Den dag vil jeg aldrig glemme og har været en stor hjælp og accept af hvem jeg er. De efterfølgende gange udviklede jeg mig som person. Efter endt forløb viste jeg hvad jeg skulle og ikke skulle længere. Mit liv har taget en ny drejning. En masse gamle døre var blevet lukket og en ny kurs lagt. Louise har hjulpet mig videre i livet. Jeg kan kun anbefale Louise``.

— Martin

Medstifter af Trendsales.dk - i dag Body SDS kropsterapeut.

” Vil lige sige tusind tak for dig og din hjælp. Jeg kommer hjem med fornyet mod og energi når jeg har været hos dig og det giver så meget godt på hjemmefronten”.

— Mai-Britt

Bygge entreprenør

”Du er så stjerne dygtig Louise! Klog. Vis. Kærlig. Krystalklar. Så tydeligt anvisende. Føler mig så heldig over at få lov til at være i terapi hos dig. Tak”.

— Emilia

Sociolog & selvstændig erhvervsdrivende

``Tak for din trygge og skarpe terapi. Du har på bedste vis hjulpet mig med at skralle alle mine falske overbevisninger væk og støttet mig til at se og forstå hvordan virkeligheden hænger sammen. Tak for din hjælp til at få mig til at sætte farten ned og styrke min intuition og dagsbevidsthed. Tak for din hjælp til at guide mig med at finde ind til mine oprigtige behov og opnå balance i livet. Mit liv er forandret for altid med din hjælp og støtte. Af hjertet tak``.

— Christian

Adm. direktør