Scroll to top

Klient udtalelser

”Du er så stjerne dygtig Louise! Klog. Vis. Kærlig. Krystalklar. Så tydeligt anvisende. Føler mig så heldig over at få lov til at være i terapi hos dig. Tak”.

— Emilia van Hauen

Sociolog & selvstændig erhvervsdrivende

``Første session var en stor øjenåbner. Louises forklaring af mig som person og hvordan tingene hang sammen for mig var mind blowing. Den dag vil jeg aldrig glemme og har været en stor hjælp og accept af hvem jeg er. De efterfølgende gange udviklede jeg mig som person. Efter endt forløb viste jeg hvad jeg skulle og ikke skulle længere. Mit liv har taget en ny drejning. En masse gamle døre var blevet lukket og en ny kurs lagt. Louise har hjulpet mig videre i livet. Jeg kan kun anbefale Louise``.

— Martin

Medstifter af Trendsales.dk - i dag Body SDS kropsterapeut.

“Hos Louise fandt jeg helt ind til kernen af mig selv – og lærte at være med og rumme mig selv, uanset hvordan jeg har har det. Louise kan noget helt særligt i mine øjne. Hun arbejder både mentalt, følelsesmæssigt, spirituelt og med den fysiske krop hvilket gør, at erkendelser og forandringer forankres dybt.”

— Anja

Jordemoder

“Kan ikke takke dig nok for den frie oplevelse, jeg havde hos dig. Du var med til at finde mit smil og troen på mig selv tilbage. Jeg kunne flyve hjem, ville ønske hele verden havde mulighed for at lære sådan en fantastisk og nærværende person som dig at kende. Kan næsten ikke vente med at mødes igen.”

— Vera

Selvstændig erhvervsdrivende

“Jeg skriver blot for at sige tak fra mit hjerte. Jeg kan stadig ikke sætte ord på hvor stor en gave, det har været i mit liv at blive guidet af dig. Forleden fandt jeg den seddel med ønsker, jeg skrev, da jeg var hos dig og i dag er de alle opfyldt!”

— Pia

Coach / Mentor

“Det forløb, jeg har været igennem hos dig, har været det vildeste, jeg nogensinde har oplevet. Hvis jeg skal være helt ærlig, havde jeg ikke troet, at du kunne gøre noget, der kunne ændre mit liv nævneværdigt, men det gjorde du.”

— Kit

Sagsbehandler Frederiksberg Kommune

“Jeg var hos dig for snart et år siden. I dag sidder jeg og lytter til vores session med tårer i øjnene. Nej, vent. Jeg tuder! Jeg har lyttet til det mange gange, men i dag kommer det ind på en helt ny måde. Du er f***ing fantastisk (pardon my french). Du er så spot on på ALT”

— Josephine

Kunstner

“Jeg har været ved mange mentorer og haft både gode og dårlige oplevelser, men jeg har ikke før været hos en, der gav mig så meget brugbart som Louise. At få en session, der er så indsigtsfuld, konkret og anvendelig og som hjælper en med at tage fat om det, som livet handler om her og nu, og det som man selv kan få til at rykke, det var virkelig fedt. Jeg kommer helt sikkert igen.”

— Mette

Kropsterapeut

“Har snart gået hos dig i 2 år, så det er jo ret vildt, hvad du har hjulpet mig med at opnå. Jeg er blevet grundlæggende glad og kan mærke oprigtig kærlighed til mig selv. Jeg har set en masse smerte i øjnene, som mirakuløst er blevet til styrker. Og jeg er blevet voksen og kvinde. Hele mit livssyn er ændret. ALT det har du guidet mig i. Det er meget stort.”

— Lea

Børnepsykolog

”At gå i parterapi hos dig er så givende! Der er allerede opstået en større blidhed og meget mere ro imellem os, allerede nu efter 3 session. Jeg glæder mig til at fortsætte vores gode samtaler og til at lave de øvelser du har givet os til næste gang. Tusind tak, Louise”

— Malene & Bjørn

Fra parterapi

”Tak Louise, er så glad for at vi valgte at starte hos dig. Vi har forsøgt os med øvelserne og det var så vigtigt og rigtigt. Er dig evigt taknemmelig for alt det arbejde du gør for os”.

— Anne & Kristian

Om parterapi

”Tak for sidst, ved ikke hvor vi havde været i dag uden den terapi, ærligt talt. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet”.

— Mette & Flemming

Fra parterapi

”Det er helt vildt, hvad vi har været igennem hos dig det sidste år Louise. De indsigter du har givet os i relationen og den forståelse vi har opnået sammen, er uundværlig for os. Det er guld! Tak for alle de kærlige og nogle gange svære samtaler. Du har gjort det trygt for os at arbejde med os selv og jeg føler vi er klar nu til næste kapitel i vores forhold. Tak for dig”.

— Ophelia & William

Fra parterapi

”Tak for i dag, du har sagt nogle virkelig vigtige ting som jeg har taget til mig, og vil arbejde videre med. Er så glad for at gå hos dig, vi har meget mere vi skal lære af dig, men jeg kan mærke at det allerede er begyndt at virke imellem os”.

— Jenni og Erich

Fra parterapi

“ Tak kæreste Louise, hvilken rejse du har faciliteret for os alle 4. Tusind tusind tak, det er en gave af uvurderlig karakter”

— Cecilie

Fra familieterapi

“ Måtte simpelthen skrive til dig, Louise. De psykiske forsvar du beskrev for mig og xxx giver så god mening nu. Vi har talt og talt hele aftenen og det er som om der er en stor knude der har løst sig imellem os. Jeg føler jeg har fået min datter tilbage. Jeg er dybt taknemmelig for dig og alt det du har givet os”.

— Charlotte

Fra familie terapi

“Er så glad for alt det du har givet min familie Louise. Jeg føler vi står stærkt sammen nu, som en enhed, til trods for de store forskelle der er mellem os. Tak, bare tak”

— Lotte

Fra familie terapi

“ Sidst gang var svær, men jeg vil bare gerne takke dig for den tryghed du skaber for os alle 3 i terapien. Er virkelig glad for alt det du har hjulpet os med, det kan jeg ikke takke dig nok for Louise”

— Ulrik

Fra familie terapi

“Kæreste Louise, jeg siger tusind tak for i dag. At komme hos dig og være i forløbet er en af de bedste beslutninger, jeg nogensinde har taget, og en af de mest personlige og fantastiske oplevelser, jeg har haft i mit liv. Tak.``

— Miemei

Fra 1:1 personligt udviklingsforløb

“Kære Louise, af hele mit hjerte tak for en kærlig, ærlig, dyb og hjertevarm terapisamtale i dag over telefonen. Det er svært at beskrive, hvordan denne terapi sætter gang i mit indre og hvordan det føles – det er ubeskriveligt. Jeg har aldrig før oplevet en så ægte og kærlig forståelse for mig som menneske, og for mine følelser og muligheder, som den du gav mig i dag. Jeg er både høj, glad, lidt ængstelig og spændt på fremtiden, men jeg glæder mig, og jeg føler mig fuldstændig tryg under din vejledning og føling. Tusind, tusind tak. Jeg har kun de varmeste og kærligste anbefalinger til dig – alle burde give sig selv den gave. Kærlige hilsner``

— Anja

Fra 1:1 personligt udviklingsforløb

``Kære Louise, her den 5. juli er det et år siden, jeg startede hos dig, og hvilken drejning mit liv har taget – takket være skønne dig. Nu har jeg arbejdet et år med kærligheden og mig selv, og nu er tiden kommet til at bære frugt af det. Kærligst``

— Karina

Fra 1:1 personligt udviklingsforløb

``Kære Louise, den sidste brik, som jeg ikke selv kunne finde plads til og troede ikke skulle være der, har fundet sin plads, og nu er billedet helt. Du spottede som den første brikken og viste mig, at den var ganske vigtig og med til at fuldende mig, hvis jeg tog den ind. Meget er faldet på plads efter den opdagelse. Tak, Louise. Hjertelige hilsner``

— Nebo

Fra individuel terapi

``Da jeg begyndte at komme hos dig, bar jeg rundt på en masse uro og ubalance i flere aspekter af mit liv. Jeg kom med et uroligt sind fyldt med spørgsmål og usikkerhed. Efter vores første sessioner kunne jeg allerede gå derfra med så meget ro, balance, sikkerhed, overskud, glæde – ja, jeg kan blive ved. Jeg er kommet hjem til mig selv. Tak. Af hele mit hjerte, tak.

— Fifi

Fra individuel terapi

``Tak for vores session i går. Det var en vild og fantastisk oplevelse, og jeg var fuldstændig forbløffet og rundtosset bagefter. Du er afsindig kompetent, kærlig, omsorgsfuld og betænksom, og jeg er så glad for at have været i din kyndige ekspertise. Mange ting falder på plads for mig nu. Ha' en vidunderlig dag``

— Siska

Fra individuel terapi

``Jeg vil gerne fortælle dig, hvor taknemmelig jeg er for den vejledning, du gav mig under min første terapisession hos dig. Aldrig har noget givet så meget mening som efter vores session. Jeg er dybt taknemmelig og spændt på alt det spændende og fantastiske, der venter. You turned my life around. Tak!``

— Pernille

Fra individuel terapi

``Efter at have genhørt min session hos dig for en lille måned siden, har jeg endnu engang gennemgået følelsen af at blive mødt og set. Jeg vil gerne takke dig af hele mit hjerte for den session, for alt det, du gav mig, og for den lethed, jeg gik ud ad døren med. Du fik mig til at føle mig som et fuldstændig komplet menneske, noget jeg aldrig har følt sådan før. Så mange ting blev sat i gang i mig, og jeg er så taknemmelig for at have fundet dig og fået din hjælp. Jeg glæder mig til at vi skal ses igen.``

— Maria

Fra individuel terapi

``Det har været en fantastisk oplevelse at være i terapi hos dig. Jeg føler mig så styrket og mødt på alle måder. Dit kærlige væsen fortryller, og dine budskaber går dybt i både hjerte og sjæl. Jeg oplever, at tingene falder på plads, og min forståelse for min livsplan er blevet stor og lys. Jeg er dybt taknemmelig, og jeg går videre på vejen med tillid og kærlighed. Af hele mit hjerte, tak.``

— Linda

Fra individuel terapi

Har du læst min bog? ”Derfor flipper du ud”

Jeg har skrevet en bog der dykker ned i kvinders psykologi og undersøger hvorfor vi igen og igen mister besindelsen, får tankespind og udspiller store konflikter med andre mennesker.

Presseomtale

Følg med ind i min verden, hvor jeg deler ud af erfaringer og indsigter, både som analytisk terapeut, men også fra mit personlige liv.
Læs de seneste udtalelser jeg har delt i pressen om bl.a. relationer, selvværd, forandringer, forhold, psykologi, menneskes psyke, tillid og overgivelse, negative mønstre, skyggesider m.m.

Er du interesseret i at starte med et terapi forløb?

Hvis du er interesseret i et individuelt og personligt udviklingsforløb kan vi starte med en introsamtale.

Podcasts

Kom med på en rejse ind i min verden, hvor jeg formidler mine oplevelser og erkendelser som terapeut og deler personlige erfaringer. Hør en eller optil ti podcasts om min seneste bog, “Derfor flipper du ud”, eller hør indlæg fra diverse podcasts fra f.eks. ENHED, Moshi Moshi Mind, Vores mentale Sundhed, Aftenklubben på Nova med mere.

Om Psykologisk Institut

Jeg har stiftet Psykologisk Institut hvis formål er at tilbyde professionel psykologisk rådgivning og terapi med  skræddersyede og effektive terapiforløb til den enkelte klient, der fremmer personlig udvikling og trivsel. Kontakt mig hvis du ønsker mere information om personlige udviklingsforløb.

Har du udfordringer i dit parforhold?

Jeg tilbyder parterapi som hurtigt og effektivt kan hjælpe din kærlighedsrelation og støtte jer i at realisere potentialet i jeres forhold.

Om Louise Leth

Med over ti års erfaring inden for psykoterapi brænder jeg fortsat for mit arbejde. Min dybe interesse for menneskets psyke og sammensætning engagerer og motiverer mig til at kortlægge dine udfordringer, skjulte mønstre og ubevidste adfærd.

Om familie terapi

Jeg tilbyder familie terapi som kan hjælpe til positive skift i familiedynamikken og resulterer i bedre og stærkere relationer.