Scroll to top

Vi får alle sammen ind imellem et flip, hvor vi enten råber, raser, græder eller vender det hele indad i en omgang tankemylder og selvbebrejdelse. Ny bog fortæller, hvordan vi flipper ud, hvorfor – og at vi ikke skal skamme os over det.

Det er første gang, Lottes kæreste skal sove hjemme hos hende på en hverdag. Lottes to børn er hjemme, og da de vågner om morgenen, står hun op med den mindste og gør klar til den perfekte morgen, mens hendes kæreste, Søren, følger efter.

Lotte og hendes yngste datter spiser morgenmad, vasker sig, pakker tasker, smører madpakker og hygger sig med radioen, mens Søren holder sig lidt i baggrunden. Pludselig kommer Lottes ældre datter ned ad trappen og er træt, sur og langt fra klar til at gå i skole. Lotte føler, datteren ikke bare ødelægger deres morgen, hun ødelægger også Lottes mulighed for at vise Søren, at det er hyggeligt at vågne hjemme hos dem. Lotte råber ad sin datter, smider begge børn ud i bilen med madpakker, jakker og tasker flyvende om ørerne, mens Søren står en smule chokeret tilbage. Lotte flipper ud!

Når vi gennem længere tid går på for store kompromiser med os selv i ønsket om at opnå anerkendelse, flipper vi ud. Og bagefter skammer vi os…

Læs artikel i Hendes Verden på link til dette PDF dokument

Mød eksperten

Louise Leth er psykoterapeut med egen praksis i København.

 

Related posts